sunnuntai 24. kesäkuuta 2012

juhannus 2012

Ekana vaa chillailtii kummisedällä sukulaisten kera :) ku kello pääsi siihe kymmeneen lähettiin Iiriksen kaa papan ja mummon kaa kattoo juhannusjunaa steissille ja sitte sieltä mentii yhtii bileisiin. Kaikista turhin reissu ikinä oli hakeen ruokaa 2 aikaan yöllä toiselle puolelle kylää Shellille :D oivoi.. 
Lauantaina järkytti toi mopoauto homma, kolaripaikalla ku kävi niin tunsi sen ahdistuksen mikä sie on tapahtumahetkellä ollu. Tuli mieleen kaikki omat sekoilut ton mopoauton kaa, mm. koulujenloppu, siitä nyt en kerro enempää, koska ainakin mulle sen kertominen tuo vaan pahaa oloo.. Voimia kaikille poikien läheisille, ystäville ja tutuille! ♥ Ei noin nuorien olisi vielä kuulunut lähteä, mutta kyllä pojat on nyt hyvässä paikassa taivaassa... :( ♥
Mut toivottavasti kaikilla oli kivat jussit, surusta huolimatta!
P.S. Käytii tänää pikapikaa Elossa, mukaan tarttu pääasias konffista ja rippijuhlia varten olevia tavaroita.. :)






täs me!
siis d44 käytii ikaalisten kylpylän sikaisolla biitsillä XDDD lol.
kopteri kuvas meitä :))) 
juna-asemalla kävi siis juhannusjunan aikaan juomas vähä sahtia Lauri Tähkä, Antero Mentaranta yms :D laaduilla mennää ;)
pukarasta otettu kuva vanhan aitan edestä:)
säädän.

joo terve XD oli pakko ottaa tilanne kuva shell matkalta, kello lyö jo kaksi....
ihanin serkku ♥
voiko olla söpömpää... ♥
otettii kaverikuva!
Seppälä 8,95€
hiuskorut Glitter 6,00€/kpl
korvikset Glitter -50% 1,75€ (norm. 3,50€)

7 kommenttia:

  1. Mun kaveri menehty siinä mopoauto kolarissa..
    Tää on ihan kauheeta, en voi vieläkää uskoo todeksi että Juho on nyt poissa..
    Juho jos kuka oli niin hieno ja ihana ihminen <3
    Mutta onneksi muistot säilyy aina !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Otan osaa! :( ♥ mä en ollu muutaku nimeltä joskus kuullu noista kavereista, ja kaikki mitä oon kuullu on ollu vaan hyvää..
      Pääsi ainaki turvaan taivaan kotiin :( ♥

      Poista
    2. Kiitos!♥ Kaikilla on oma aikansa, mutta on se aina väärin kun nuoret lähtee liian aikasin pois ): Molemmat pojat oli aina niin ilosia ja nautti elämästään täysillä! En oo ikinä kuullu et joku ois puhunu niistä koskaan pahaa, paitsi nyt useimmilla keskustelupalstoilla monet nuoret jotka ei ees tunteneet poikia rupee syytteleen ja haukkuun niitä ja tekeen pilapiirrustuksia. Ehkä se oli kuskin vika, kun ei pysähtyny stoppiin, mutta eiköhän hän jo virheestään maksanu, omalla ja kaverinsa hengellä. Kuolleita ja heidän omaisiaan pitäis kunnioittaa, ei haukkua! Ne oli oikeesti ihan sairasta luettavaa, onneks niitä on joku tajunnu poistaa.
      Ota säkin ihan rauhassa noiden mopoautojan kans ne kun ei oo yhtä kestäviä ku henkilöautot, kuten varmaan näit siellä kolaripaikallakin.

      Poista
    3. Mäki luin noita keskustelupalstoja ja musta toi alkaa meneen ihan yli joillakin! Ja sie kynttilöidenki keskellä oli lukenu tällänen teksti eilen "Jos haluat päästä lapsestasi eroon osta hänelle mopoauto", jos nyt suoraan sanon niin kyllä jotkut oikeesti tarttee sitä mopoautoo jos tulee pitkältä matkalta esim. kouluun ja talvellahan ja sadesäällä se on tosi kätevä! Oon kyllä samaa mieltä tosta kunnioituksesta, jotkut ihmiset on vaan niin tunteettomia paskoja ettei tajua miten kova kolahdus tämä voi olla ystäville, suvulle ja perheelle.. Mutta onneks on vaan pari jotka ei kunnioita, jotku kunnioittaa sitte onneks niittenki puolesta! ♥
      Niin otanki, ja joo kyllä näin.. On se vaan jotain joka pysäyttää ajankulun aika nopeesti ;(

      Poista
    4. Kuinka joku on saattanu viedä sellasen tekstin sinne, eikö se vitun ääliö oo tajunnu että niiden menehtyneiden perheet ja ystävät saattas käydä siellä?
      Oon kans samaa mieltä, että mopoauto on hyvä vaihtoehto sillon ku on pitkä koulumatka.
      Ja täytyy kyllä sanoo että Salla sä oot tosi hieno ihminen!♥

      Poista
    5. Katokku jotku ei anna ihmisten surra rauhassa eikä ite tajua koko mopoautoo.. Ihan kivoja idiootteja tääki alue täynnä :)
      Voi kiitos, niin säki! :) ♥ kuka sitte ikinä ootkaa! :D

      Poista