lauantai 3. maaliskuuta 2012

maanteiden kingi


ihan ekana, mun on pakko leijua että eilinen chill house oli jotain niiin ihanaa! näin pitkästä aikaa taas kustin ja oliki muutenki ihan siistii sie jennyn ja iiriksen kaa! :):) eilen sie siis esiinty cheek, uniikki ja mikael gabriel :) äiti oli ekana sitä mieltä että en pääse koska ei oo rahaa, mut 6 aikaa illalla alettiin iiriksen kaa sitä suostutteleen ja päästi sitte! oltiin sie tosiaan taas siihen 22 asti ja juostiin sitte juna-asemalle koska meinattiin myöhästyä :D muutenki tää koko viikko on ollu jotenki niin kiva! tänää lähin aamusta tonne käelle töihi ku sie oli jokku hiihtokisat. jaettiin siinä kristan ja iiriksen kaa mehuu XDXD tänään varmaan  meen iirikselle vie yöks, alotetaan kunnon leffamaratooni ja syödään!! :d noniin loppuun laitan kuvia päiviltä keskiviikko-lauantai :D
viimesenä, muttei vähäisempänä asiana haluun linkata teille yhen ihanan linkin. lukekaa loppuun asti tää :)

sori laura ♥

kana-caesar bagel arnoldsista ♥ onmonom

sori ida ja iiris ♥





ostin 2 kynsilakkaa cubuksesta, yhteensä 3,95€.

en enään jaksa vaalentaan yksin kertasesti sillä four reasonin sävyllä, koska mulla jää aina kauheet juurikasvut. aattelin koittaa tätä väriä, katotaan sitte mitä tulee.. :) 14,90€, Stockmann.

tällänen perus rento paita. näkyy alemmissaki kuvissa :) 12,95€, ginatricot.

vähä eilistä asua..



löysin suoristusvoiteen halpahallista, hintaa tällä oli  6,80€. oon koittanu tätä nyt parikertaa ja tää on ihan sairaan hyvä!!

eilen aamusta innostuttiin iiriksen kaa käymään Marran kirppiksellä, sieltä löysin tän mustan takin. tää oli ihan uus, kun oli ostettu, oli maksanu 10€, nyt vaan 5€. alkukevään paras löytö kirpparilta! :)

8 kommenttia: