keskiviikko 26. syyskuuta 2012

it's okay not to be okay. sometimes it's hard to follow your heart.



 





vesisade skopatytöt..


lenkkeilijät



Tosiaan viime postauksestakin on taas niin paljon aikaa. Multa pyydettiin unelmani -postausta ja sellasta postausta missä esittelen blogeja joita luen (kaikkia en tule postaukseen laittamaan, koska niitä on niin paljon, mutta laitan ne luen päivittäin).
Mitäs tässä nyt sitten kertois, tosiaan ei oo ollu ihan mitään parhaimpia nää kaks viimmesintä päivää.. Seinät kaatuu vaan yksinkertasesti päälle, tuntuu että ei jaksais enää. "Hymyile niin kukaan ei huomaa että suhun sattuu" totta..!
Reeneihin en tänään mennyt, menin nimittäin puhuun 7lk vanhempainiltaan oppilaskunnan hallituksesta.
Ainiin muuten viime vklp peleistä, lauantain turnaus Raholassa päätty molemmat häviöihin poikien kanssa KrP 7-2, RoPo 3-2, tehot 0+1. Tyttöjen turnaus sunnuntaina samassa paikassa, molemmat päätty häviöihin kanssa PirPi 12-2, Classic 4-2, tehot 0+0, eli ei kehumista. Ekan pelin pelasin pakkina, paikassa en ole viimeseen vuoteen pelannut, mutta hätätapaukses mut sitte sinne laitettiin, meijän vakipakilta, Mialta meni meinaan solisluu poikki lauantaina poikien pelissä.. Toisen pelin pääsinki jo hyökkääjäks, mutta joo sentteriks missä en sitte niin ikinä oo pelannu, mut kai se sitte ihan hyvin meni :) 
Huomenna toivepostausta unelmista.

4 kommenttia: