keskiviikko 19. syyskuuta 2012

everytime i look into your eyes, i feel like i could stare in them for a lifetime.




tiistain asu;
huivi/ ginatricot
neulepaita/ ginatricot
takki/ stadium
farkut/ ginatricot
kengät/ skopunkten



Tosiaan, postausta ei oo tullu moneen päivään ja oi voi tätä inspistä.. Mulla ei oo mitään motia kuvata kamerallakaan, kun ei oo vie sitä kunnon putkee :( toi mun nykynen on suomeks sanottuna ihan PERSEESTÄ.
Viikko on menny taas reeneissä, reeneissä ja reeneissä. Lauantai ja sunnuntai menee molemmat Raholassa säbäturnauksis, eka poikien, sunnuntaina tyttöjen. 
Viime viikonlopusta jos kerron niin joo mulla oli tosi kivaa :) perjantaina pidettiin kivaa kavereitten kans, loppuilta ny oli vähä ei niin kivaa sitte :D lauantai aamuna heräsin Reettan kaa järkyttävään pääkipuun siinä seittemän ajois, no koita siinä ny nukkua vaikka kauhee väsyki oli. Lähettiin sitte Jennalle joskus ennen kymmentä, huviks vaan :D illalla meninki sitte aikasin kotiin omaan kullankultaiseen sänkyyn nukkumaan ja ihan sanoilla kuvattuna mä kaaduin sänkyyn ja sammuin kyllä niin heti kun oli kiva univaje. Ja aamulla puoli 11 lähettiin Ikaalisiin pronssipeliin, joka sitte hävittiin niukasti 2-1 kotareissa asti :s no mut ei aina voi voittaa ja hyvälle joukkueelle kyllä hävittiin! :) ens kausi on vielä ihan auki, kattoo nyt sitte vähä, että mihin pää kääntyy :)..
Koitan nyt vähän tsempata! 

3 kommenttia:

  1. Hei Salla haluiskko kertoo mistä oot ostanu noi nillkurit<3

    VastaaPoista
  2. Hei ois tosi kiva jos teksiit postauksen et mis kerrot kaiksita blogeista mitä luet! :) sais itekki ehk jtn luettavaa ;))

    VastaaPoista