maanantai 20. elokuuta 2012

blockfest 2012





TULOSSA ISO KERTOMUS!!!
Okei, ekanakin oon tosi kiitollinen että valittin Blockfestin Weekendin sijaan :D oli kuulemma ollu aika paskaa, taino ei keikat, mutta ne RUUHKAT LUUKKIIN?!
Nojoo, paras festarikokemus tältä kesältä kyllä blockkarit oli :) 
Ekana hyviä puolia; Ratinanniemi oli tosi tilava, lavat oli hyvällä paikalla, ei kuulunu toiselle puolelle ollenkaan toisen lavan musiikkia, hyvät esiintyjät, rento meininki, paljon kauppoja/liikkeitä!
Huonot puolet; narikka oli pieni (hehe joo tosiaan perjantaina venattiin Lauran kans yhtä vitun laukkua sellaset 30min ja sen takia melkein myöhästyttiin junasta?!), vessoja oli musta sopivasti, MUTTA SE PAPERI!!! Sitä ei ollu sie ikinä loppuillasta! Joo ja sitten se että niitä aukasemattomia vesi- ja limsapulloja ei saanu viedä sinne festarialueelle, WUT? Joojoo tajuun että ehkä kukaan järkkäri ei voi olla varma miten sitä alkoholia tms. olis sinne saatu, mutta silti!
Perjantaina siis lähettiin Tinjan, Iiriksen ja Lauran kaa kohti Tamperetta, mentiin siis Ratinanniemeen neljäks ku Redrama ja Lazee sie sillon soitti :) oli kyllä hyvä! Tähän väliin laitan kuvan teille :) 


Siinä se on, eli aikataulut :) perjantaina tykkäsin eniten Redramasta, Petri Nygårdista, Kuningas Pähkinä & Setä Tamusta, Jujusta ja Perhosveitsi-Heikki & Lika-Akista. 
Ekana päivänä näkyili tosiaan ylipaljon tuttuja ja näitä uusia tuttavuuksiaki tarttu mukaan ihan sopivasti :) lähettiin sitte Lauran kaa yhen junalle tosiaan kauheella kiireellä, melkein myöhästyttiin! Ainiin joo olihan se Ice Cube ihan jees, vaikken sitä kyllä kuuntelekkaan :D:D
Lauantaina taas samaan aikaan puoli 1 junalla Tampereelle, aloteltiin jo junassa ja juotiin sitten vie Tampereellakin, musiikki oli taaskin tosi hyvää, kavereita nähtiin ja oli vaan kivaa fiilistellä :) parhaita artisteja ehdottomasti Mikael Gabriel, Janne Orden, Elokuu, JVG, Stig (jota en kyllä nähnyt mutta kuulin :D) ja Talib Kwelikin kuulosti tosi kivalta! Lauantaina laukut saatiin suhtkoht nopeesti ja aikaa jäi muuhunki kun vaan juoksemiseen asemalle :D
Sellasta, ostoksia ja kuvia tulee nyt :) ps. Kauan himoittu Longchamp on nyt täällä ♥

hiukset värjättiin torstaina:)



perjantain aamupalaa :D


<333333 85€ Stockmann.
rakkauslahja mummolta ♥ Kalevala Vanamo rannekoru
selvä, selvempi, selvin!
petrooo:)
Markus, Pablo ja Laura ♥
© AfterSunset Photography & Royal Photo
Tinja, minä, Iiris ja Laura ♥
© AfterSunset Photography & Royal Photo
TINJAAA ♥
Perjantain kuva!! Pimut♥© AfterSunset Photography & Royal Photo
from weit

TÄNÄÄN MÄ 15 VEEEE ♥ smile all them haters ♥ oon iso tyttö jo :)
Dislike peukku nuhalle :(


5 kommenttia:

  1. Joo sen narikan varsinki perjantain järjestely oli ihan perseestä, lauantaina oli ees vähän parempi, niit laukkuja ei tosiaa löytäny sielt kovin hyvi, koska oli niin ahdasta:D terveisin. koko perjantain siellä työskennellyt (y) :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. siltä se vähän näyttiki että aika paljon oli kyllä laukkuja sielä :DD

      Poista
  2. tyksin sun hiusten väristä!! (::

    http://flywithelinaw.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitti :) mäki rakastan sun hiuksia khuleee ♥

      Poista