sunnuntai 19. helmikuuta 2012

KYSYMYSPOSTAUS


oon rakastunu aivan liikaa tähän kappaleeseen.. ♥ viikonloppuun sisälty niin rakkautta, kuin vihaakin :) torstai oli ihana päivä lauran kanssa, heti kun päästiin koulusta, käytiin hakemas meiltä rahaa ja mentiin egesiin :D saatiin pyöriä kotiin. katottiin sitte leffat just go with it ja justin bieber - never say never. oli kyllä kiva parasystävä päivä! ♥ perjantaina maleksin jennalla, kylällä ja kotona. lauantaina lähin heti aamusta pelireissulle raholan liikuntakeskukseen, voitettiin eka 14-2 ja toisesta tuli tasuri :) noustiin kakkoseks meijän sarjas maalierolla!! ja sain syöttöpisteen, oon ihan onnellinen tänkauden tehoihin ku viime kaudella sain tosiaan vaan sen 0+1 XD tänä vuonna siis 1+4 jeei :) oltiin raholas kattomas kaikki pelit laurankaa, nähtiin kustia ja jotain sen kaveria ja lähettiin sieltä sitte autolla pois. käytiin pikapikaa lauralla ja sieltä lähettiin yliskylän mettästysmajalle viettää mian yllätyssynttäreitä ♥ oli ihan sika mahtavaa! mä tykkäsin tosi paljon :) joka varmaan johtui siitäkin että kun osa oli jo niin päihtynyt että niille sai nauraa? no jaa ehkäpä joku loppuillasta mullekki nauro :D joo en tiä mitä selitän. mutta kuitenki tänää nukuin pitkään, lähin mummolaan ja olin reeneissä, jossa mulla oli kokoajan ihan kauheen paha olo, meinasin oksentaa, pyörrytti ja päätä särki. ai juma mikä tunne. huomenna kouluun (jos jaksan lähtee) ja tiistaina pesisturnaus!! hyvää illanjatkoja teille rakkaat lukijat ♥
aattelin toteuttaa kysymyspostauksen, eli kysymyksiä tulemaan! ;) viikko aikaa kirjoitella kysymyksiä, vastailen sitte ens sunnuntaina :):)



13 kommenttia:

  1. kerro sun 10 parasta ystävää :>

    VastaaPoista
  2. Mikä saa sut hymyilemää? Eka rakkaus? Jos saisit toivo mitä vaan nii mitä se olisi?

    Ja hei ihana blogi, jäin lukijaks! käy tsekkaa mun blogi http://iwishbestforyou.blogspot.com/ mul kans kysymyspostaus! :)

    VastaaPoista
  3. vaihhhhhhoin blogin osotetta ;; http://lifeaslikeme.blogspot.com/

    :p

    VastaaPoista
  4. ootko koskaan ollut oikeesti rakastunu? Ei mitään teinijuttuja, mut kerro tarkemmin jos sellasiaki on.

    VastaaPoista
  5. Mihin haet yläasteen jälkeen ? (:

    VastaaPoista
  6. ootsä hyvä koulus ja millanen sä oot luonteeltas ? :)

    VastaaPoista
  7. 5 suurinta unelmaa?
    5 asiaa mitä ilman et pystyisi elämään?
    Kuvaile 5 sanalla itseäsi?
    Lempiyhtye?
    Oletko koskaan käynyt ulkomailla? Jos olet niin missä?
    Minne haluaisit matkustaa?
    Missä haluaisit asua isona?
    Unelma-ammatti?
    Kesä vai talvi? Miksi?
    Lempiväri?

    VastaaPoista