sunnuntai 5. helmikuuta 2012

calling


"Can you hear me calling, calling for you
Can you hear me screaming, screaming for you
It's like I'm naked out in the rain,
Alone and dealing with the pain
Can you hear me calling, calling, calling


Remember the days we spent together
Give anything to have them forever
And all the thing we used to laugh at
I wish I could bring it back
Wish I could take it back"


perjantaina oli reenit, joissa motivaatio oli hukassa. kerran mulla meni hermo siihen 96 poikien mielistelyyn meijän yhessä harjotuksessa, että sitte menin 10 minuutiks istuun penkille ja miettiin mian kanssa että mikä niitä vaivaa? muutenki meijän joukkueen joukkuehenki on ihan perseestä suomeks sanottuna :) kuitenki reenien jälkeen mentiin mialle joksiki 2 tunniks, joskus vartin yli yheksän isi haki mut lauran ja mian sieltä meille ja saunottiin, naurettiin, datailtiin, syötiin, juoruiltiin ja nukuttiin :) aamulla vähä valokuvattiin, mut neki oli niin jumalattoman hienoja että ei niitä kehtaa mihinkään pistää XDXD 12 lähettii ylöjärvelle peleihin, voitettiin molemmat. KU 68 voitettiin  12-0, RoPo 4-3. kun kotiuduttiin parkanoon mä, matias, laura ja ville suunnistettiin samantien about 1km kävellen villelle. sieltä lähettiin 8 mais sarkulle, josta äiti haki mut 9 saunaan kotiin. nyt tänää vaa chillaillu kotona, pian varmaan sarkun kaa ja sitte reeneihiiin :p







2 kommenttia:

  1. Heei! Selailin tuolla eri blogeja, ja päädyin tänne! :) Pitää sanoo, että tosi kiva blogi sulla, jatka samaan malliin!

    Jos sulla on aikaa, ni käy vilkasemassa munkin blogia osoitteessa http://violetblog2.blogspot.com/ ja heittämässä kivalla kommentilla. :)

    VastaaPoista
  2. kiitos paljon piristävästä kommentista! :) lupaan jatkaa samaan malliin :) käyn kurkkaamassa, ja kommentoimassa varmasti! :):)

    VastaaPoista