sunnuntai 20. toukokuuta 2012

get ready there's a party tonight, we gonna dance so free Let's do it for the very first time

Viikonloppu meni tosi kivasti! Perjantaina lähettii heti koulun jälkeen Tuuriin, Keskiselle. Sieltä mukaan tuli korkeevyötäröiset farkut, itsarii, kuorintavoidetta, rippikengät, toiset mustat perus korkkarit ruusuilla XD ja sitte yks ihanuus paita! ♥ 
Sieltä kun kotiuduttiin käväsin nopeesti Jennalla ja sieltä menin kotiin periaattees suoraa nukkuun, koska aamulla oli lähtö Likkojen lenkille ;) 


Meijän bussi lähti täältä Parkanosta vartin yli 10, suuntana siis Pyynikin urheilukenttä. Likkojen lenkki on aika massatapahtuma, ja jotku menee sinne vaan chillaan, ryyppään ja kuunteleen hyviä artisteja + syömään matkalla lähimmistä kojuista kaikkee :D mä ja Reetta ei päädytty tähän valintaan, juostiin nimittäin 7,5km ja aikaa kulu reilu 40min ;) eli aika hyvin meiltä! Nim. Kohta 1kk juoksutaukolainen.. :D
Likkojen lenkissä on siis kaksi reittivaihtoehtoa, 2,3km tai 7,5km. Matkan voi kulkea joko kävellen tai juosten. Tänä vuonna esiintyjinä oli Lauri Tähkä, Hanna Pakarinen ja Ressu Redford & Jussi Rainio. Hanna Pakarista ja Ressua & Jussia ei katottu kokonaan, oltiin meinaan sillon käymäs mäkissä syömäs ja kattomas muutenkin kavereita :) ilma suosi meitä tosi hyvin!
Ennen lenkkiä on siis pieni alkujumppa, jonka jälkeen tapahtuu lähtölaskenta :D me mentiin ihan sekasin siinä jumpassa... Hävetti olla sie ihan kuutamolla ku muut tajus ne liikkeet :D
Lenkin jälkeen saadaan yllätyspussit jossa on jotain uutuustuotteita + ruokaa. Tänä vuonna broileripasta-ateria, alpron jogurtti, karjalanpiirakka ja voita. Vesipullo saadaan myöskin.
Matkalla oli yks taukopaikka (patukoita ja vettä) ja yks vesipaikka (vettä ja energiajuomaa).
Me käytettiin molemmat hyväks ja otettiin molemmista kaikkee :)
Ehkä maailman kivoin tunne oli se kun viimesellä 300metrillä ottaa spurtin ja ne jalat vaan kantaa!! Se oli ihan uskomatonta! 
Välillä oli siis kaikkia esittely kojuja josta sai ottaa jotain jos vaan halus :D matkalla kuulu myös ihan sairaan hyvää musiikkia, esim. tällä meijän 7,5km lenkillä yhessä autossa, joka siis meni meijän lenkin alusta loppuun tarkotuksena opastaa juoksijoita, oli 2 Suomen pelipaitoihin sommittautunutta tosi hyvännäköstä nuorta miestä ja ne soitti sielä JVG:stä Nicki Minaj:iin :):)
Kuolasin niitä kooveen poikia sie Pyynikillä ja sen ympäristössä... Omnomnom ♥
Suosittelen tätä tapahtumaa oikeesti kaikille!! IHAN H-U-I-P-P-U-A! Varmasti mennään ens vuonna uudestaan vähä isommalla porukalla :)


Eilinen oli aika sekava ilta, pääsin asemalle niin kävin vaan kotona ja lähin Sarkulle Millan kyyttis. Iltaan mahtu itseruskettavan laittoa, itkua, nälkää, huutoo ja oikeesti pelkoo! 
Mitäs te teitte viikonloppuna? Oliko muita Likkojen lenkkiläisiä? :)


syster :D

olipa pakko ikuistaa nääki..

tällä asulla mentiin :)


ihana kappale ♥

© minä

ostoksia eli
vero modan silkkitoppi/ 24.95€
mustat korkeevyötäröiset farkut pieces/ 23.95€
mustat nahkakorkkarit ruusuilla/ nahkapaikka, 39,90€

garnierin kuorintavoide/ 8,95€(?)
l'orealin itseruskettava/ 8,95€(?)
kuorintahanska/ 1,90€

reetta lenkin jälkeen ♥

minä lenkin jälkeen :D

saatiin lenkin jälkeen portilta poistuttaes ilmasia anna -lehtiä!

täs nää mun maailman parhaimmat lenkkarit ♥

vähä porukkakuvaa lenkin jälkee :D toi pyynikin kenttä oli ihan täynnä..

lavan vieres oli tää jättikokonen screeni!

hanna pakarinen harjotteli yhen biisin ajan lenkin jälkee, illemmalla esiinty ihan kunnolla :)

just chilling

"tää on tällänen söpöily"

eilisen illan asuu :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti