torstai 17. toukokuuta 2012

All my friends ask me why I stay strong.

Heipparallaa! Täällä mä kotona chillailen gollegeshortseissa ja äidin vanhassa Levi'sin farkkupaidassa :) Äskön oli päässä color mask, saa aamulla sitte nähä auttoko yhtään mitään :) 
Viikko on menny ihan kivasti, maanantaina alko mun kesätyöt, pesiskoulun avustajana Elinan kans! Onhan toi ihan kivaa, saa nähdä miten ilosia ne lapset on kun onnistuu :) tiistai meni omissa reeneissä Ruovedellä, lyönti ei vaan kulkenu, se jäi vähän vituttaan. Keskiviikkona, eli eilen chillailin kotona ja olin kylillä kavereitten kans. Illalla, tai itseasias yöllä, katoin P.S. I love you -leffan varmaan sadannen kerran :D menin joskus 3 aikaan yöllä nukkuun ja aamulla nukuinki sikeesti siihen kahteen asti :D tänäänki oli siis pesiskoulun vetoo, sen jälkeen sain mun lyönnin kuntoon ja lähin ajeleen Sarkun kaa! 
IHANAA LEIJONAT, IHANAA! ♥ wou mikä fiilis oli sen pelin jälkeen!! Mutta joo eipä tässä muuta, huomenna koulun jälkeen lähetään tuuriin äitin, siskon ja mummun kanssa kattoon vähä rippikenkiä, lipastoja, kaikenmaailman mekkoja yms. Tulossa siis kiva päivä! ♥
Ainiin unohdin kertoo, maanantaina lähti tilaukseen siis ginatricotilta pinkit lökärit, tulis jo nopeesti... En jaksa oottaa enää!
Ja lisäks vielä, Valehtelevat viettelijät on jotain niin parasta! Ja samoin Gossip girlin uus tuokkari ♥





Sori tää kuvien vähäus, nyt ei vaan oo ollu aikaa kuvailla :D:D muistakaa noi nappulat tos alhaalla! Pari hyvää biisiä vie tähän loppuun ;)





2 kommenttia: