maanantai 9. huhtikuuta 2012

charlie brown



tästä biisistä tulee niin ihana fiilis ♥ mutta kuitenki täällä mä vähän haikeissa fiiliksissä, jansu lähti tänään :( tulispa jo takasin! ♥ kuitenki mukavaa oli, vaikka porukat ei ollu oikeen rennolla päällä.. mutta nojaa :) eli teen tiivistelmän:
torstai oltiin yhellä laavulla hengailemas, siistii oli mut ku päästiin kotiin niin alko se ei siisti osa :Dd...
perjantai oltiin aamulla lenkillä, 8km. krapulassa matka meni juoden kivennäisvettä ja pahaa oloo potien.. hups :d käytiin kaukalos moikkaamassa jussia ja lähettiin kohti mummolaa, sitä ennen käytiin sielä kihniössä :)
lauantai oltiin taas yhellä laavulla :) oli taas aivaan sairaan siistii! joskus puoli 11 sammutettii notski ja lähettiin jennalle ja sieltä himbee.
sunnuntai aamulla käytiin taas kaukalolla ja chillailtii vaa tuolla kylillä :) mentiin roopelle, kaikki hakkas änäriä. illalla saatiin pienimuotonen faitti aikaseks yhen kaverin kaa, mut seki jo sovittu(?). lähettiin puoli 12 meille, istuttii jeren mautos meijän pihalla joku tunti :Dd


tänään on menny vaan mialla, otettiin siinä kuvia, datailtiin ja syötiin, niinku aina :D huomenna alkaa tosiaan taas koulu </3 voi saatana jos saan sanoa. kiinnostuskiikarit taas vaihteeks. haluisin vaan kesäloman jo nopeesti tänne! huomenna suunnitelmis reenit, eipä siinä kai sitte muuta :)


sunnuntaiasua!

janette, heiska ja jeree ♥

mia <3

sunnuntain asua :)


maanantaiasua :)

jansu, jere, heiska ♥

sarkku ♥



jansu ♥

lauraa ♥

heiska ♥

5 kommenttia: