tiistai 27. marraskuuta 2012

Naked Truth.


Anonyymi heitti tälläsen postauksen kehiin ja minäpä toteutan :)
Siinä se on, mun mielestä järkyttävässä kunnossa oleva ja luonnollinen  iho... :D vihaan vihaan ja vihaan mun ottaa, koska se on tässä pahimmassa kunnossa :/
Mulla on siis ripsipidennykset, mutta voin kertoo että ilman noita näyttäsin niin kaljulta että oivoi :DDDDD
Käytän naamassa siis kevyesti syväpuhdistavaa kuorintageelia ja apteekin Brevoxyliä, joka on tarkoitettu aknen hoitoon ja kuivattaa paljon ihoa. 
Mulla on tosi rasvanen iho, vaikka mitä käyttäis niin se vaan pysyy sellasena. Siks en rasvaakkaan naamaa joka päivä, tai edes joka viikko jos sen sais vähän rauhottuun.
Kertokaa mielipiteitä ja vinkkejä millä saada tällänen nassu kuntoon! :)

Ja anonyymit, jotka poraa, että käyttäisin hurjan paljon meikkiä niin oivoi. Mun meikkiin kuuluu siis BB-voide, puuteri, kulmakynä ja aurinkopuuteri, joten mä en millään jaksa kuunnella sitä poraamista siittä että kuinka luonnottomalta näytän niitten kanssa, koska itseni mielestä en näytä :) mutta ei siinä mitään, tottahan te nimettömät voitte tulla tänne haukkumaan, mutta valitettavasti sellasia kommentteja en julkaise.

torstai 22. marraskuuta 2012

Kato ny äijjää, kato ny äijjää.














♥ Maata Näkyvissä -festarit ♥ kaverit ♥ musiikki ♥ salibandy ♥ pesäpallo ♥ iloisuus ♥ onnellisuus 

Pieni lista viikonlopusta, annan kuvien kertoa enemmän kuin sanat! :)

sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Show me a smile then, don't be unhappy, can't remember when I last saw you laughing.













paita/ vero moda
farkut/ ginatricot
kengät/ seppälä
takki/ only

Oltiin tosiaan siellä metsämessuilla perjantaina, sielä oli ihan hurjan kivaa! ♥ sie siis oli metsä -osion lisäks, eläin osio jossa oli mm. laamoja, heppoja, koiria ja lehmiä. Kädentaitoo, autoilua, ruokaa ja perus messushoppaustahan sielä oli :) outlet expo (messutori?!?!) myytiin ihan sairaan halvalla meikkejä, vaatteita, kenkiä, hiustuotteita ja sen sellasta :) mukaanhan sieltä tarttukin karkkia, aurinkopuuteri, meikkivoidepuuteri, playboy hajuvesi ja sen sellasta :)
Kun päästiin messuilemasta joskus siinä 7 aikaan illalla suunnattiin Reettan kanssa keskustaan kavereitten kanssa :) mentiin siinä joskus kahentoista aikaan meille nukkuun ja aamulla sitten lähin reeneihin ja Reetta omille teilleen ;(( :D ai että mun paikat on kipeet 4 tunnin fysiikka reeneistä, mut oli kyllä hyvää reeniä! :)
Kun Hämeenkyröstä kotiuduin, siskon ja äitin kanssa kokattiin hyvää ruokaa ja vietettin laatuaikaa kattomalla LOL -leffaa! Kannattaa kattoa, tosi hyvä ja mielenkiintonen leffa :)
Huomenna taas kouluun ja siittä se viikon uurastus taas alkaa, toivotaan että kokeista selvitään hengissä!

torstai 8. marraskuuta 2012

You never love yourself half as much as I love you.








Seppälä, 49,95€
Sori taas ihan kamalasta postaustauosta, apua tää ei ollu yhtään odotettua :/ 
Mutta tosiaan, B-tyttöjen reenit alkoi Hämeenkyrössä viikonloppuna, lauantaina en ollut kun oli tyttöjen pelit Parkanossa ja olin koko viikonlopun isoskoulutuksessa. Sunnuntaina sitte menin reeneihin, nekin alko ihan hyvin testeillä :) mun mielestä testit meni hyvin, kuitenkin verrattuna siihen että oon esim viime talvena viimeks heittäny kuntopalloa :DD
Isoskoulutuksessa oli tosi kivaa! Harmi kun jäin sieltä vaan niin paljon pois :( mentiin sinne siis perjantaina, leikittiin, majotuttiin jne. Se oli siis rovastikunnallinen, eli siellä oli porukkaa Parkanosta, Kihniöstä, Karviasta, Virroilta ja Honkajoelta :) lauantaina lähin sieltä jo aamusta parin muun tytön kanssa pelaileen säbää ja sunnuntaina lähin jo 8, enneku muut oli ees heränny, niin Hämeenkyröön :D ihan jees viikonloppu, mutta kyllä huomaa että on nyt viikolla väsyttäny :D
Meillä oli koehaku maanantaina (harjoteltiin siis kevään hakua), mulla oli itellä neljä paikkaa  mihin koehain 
1. Tampere, sosiaali- ja terveysala sekä lukio 
2. Seinäjoki, sosiaali- ja terveysala sekä lukio 
3. Tampere, Varalan urheiluopisto liikunnanohjaus
4. Kankaanpää, sosiaali- ja terveysala

Mun viikkoon on kuulunut 2 säbäreenit, 1 pesisreenit ja 3 lenkkiä, aika urheilupainotteista siis.. Huomenna suuntaan Helsinkiin koulusta metsämessuille, koska mulla on tosiaan valinnaisena maa- ja metsätalous :) tosi kiva kun koulu järjestää jotain tollasia "retkiä" :D!
Miten teijän viikonloppu meni? Entä miten viikko on alkanut? :)