tiistai 30. lokakuuta 2012

unelmista


No ekanakin, oon aina haaveillu omasta hevosesta. Sen mä tuun hankkimaan isona! Ennenkuin lopetin ratsastuksen olin ratsastanut n. 6 vuotta. Se oli ihanaa aikaa mun elämässä. Mut sitten mun aika vaan loppu, eikä mua ehkä enään niinkään kiinnostanut. Mutta kyllä mä vieläkin joskus käyn ratsastamassa, sillonku mua huvittaa ja mulla on rahaa ja aikaa :)

Toinen asia mistä unelmoin on se, että saisin vielä joku päivä nähdä One Directionin livenä! Rakastan niitten kappaleita ja aina kun niitä kuuntelen saa ne mulle hyvän fiiliksen :) yksinkertasesti vaan syynä on se, että mä vaan TAHON!!

Kolmas asia, Mac Miller ♥ tarviiko edes kertoa lisää? Mies, jolla on hyvä ääni, upeet laulut ja komea! 

Sitten, vielä viimeinen bändi, Dead By April. Sanoitukset, sanoitukset ja sanoitukset.. Melodiat ja yleensäkkin kaikki tämän miesjoukon biisit! ♥ ma tahto!


Haluaisin elää koko mun elämän mahdollisimman positiivisena, elävänä ja terveenä ihmisenä. Toivon myös että mun kaikki läheiset pysyy terveinä koko elämänsä ajan :)

Haluan nähdä paikkoja! Mm. tässä tää Eiffel -torni ♥ tykkään matkustamisesta, nähdä ja kokea uusia asioita :)

Haluaisin sen jonkun, joka välittää, tukee, ymmärtää, luottaa, jonka kanssa voi kokea kaiken, hyvät ja pahat eikä petä ja tietenkin rakastaa ♥ maailman ihanin tunne on se kun tietää että vierellä joku kulkee sun kanssa, kaikki ei kyllä ole varmaankaan(?) tätä mieltä, mutta minä ainakin :) Haluan lapsia, en vielä mutta joskus sitten tulevaisuudessa :) 

Mun unelma olis että olisin naimisissa, en nyt vielä mutta kuitenkin :D mä vaan jotenkin tykkään että siinä parisuhteessa on joku "vahvempi" side joka pitää yhdessä :) taino, eihän se aina pidäkkään, mutta pitäisi.


No kolme ekaa kuvaa, ei varmaankaan tarvitse valottaa :D unelmoin isona otettavista tatuoinneista. Haluan noi linnut tai jotain muuta lapaluun ylle, haluan ranteeseen sanan believe, nilkkaan ja oivoi listaa voisi jatkaa loputtomiin.. :D

En tiedä mikä tunne mut haluaan snorklaamaan johonkin suureen, vaalean siniseen mereen kattomaan koralleja ja erilaisia kaloja. Haluisin myös nähdä uponneita laivoja ja jotain muuta jännittävää sielä merenpohjassa (hyvänä esimerkkinä haluaisin nähdä Titanicin rauniot..)


Disneyland, sielä mä vielä joskus haluaisin käydä :) se olis varmaan ihan siisti mesta nähä!

Unelmoin Rihannan entisistä ihanan kirkkaista punaisista hiuksista, josko tämä unelma joskus kävisi toteen... :)

Unelmoin asumisesta isossa omakotitalossa, ehkäpä maallakin. Talon haluaisin jakaa oman perheeni ja lemmikkien kanssa (haluan koiran isona), koska olen eläinrakas ihminen :))

Medusa, läväri mistä unelmoin eniten :)


Mitäs piditte postauksesta? Entä uudesta bannerista? Kertokaa rohkeesti mielipiteitä! ps. Kaikki ei varmaankaan joittenkin mielestä ollut unelmia, mutta mulle nää on. Onhan osa näistä mullekkin toiveita, mutta luokittelen ne melkeinpä samaksi asiaksi :) 

perjantai 26. lokakuuta 2012

Ja mä haluan nähdä ja kokea, en voi loputtomiin asioita hokea.
















Anteeks ihan järjettömästä postaustauosta. Tää ei todellakaan ollut odotettua.. Mutta kyllä tää helpotti paljonki ku ei tarvinnu miettiä ja pähkäillä että mitähän sitä taas kirjottais. 
Mutta juu, huomenna suuntana Tampere ja ostoslistalla ei oo muutakuin ylipolven ulottuvat nahka-/mokkakengät :) sekä mennään Reettan kans kattoon Sofi Oksasen Puhdistus -leffa :) kattoo jos sitä johonki kivaan paikkaan ehtis syömäänkin ;) mutta mitäpä mun viikkoon, koulussa kauhee kiirus, pesis alkaa, ja plööä taidan kuolla :DD
Uusia hankintoja näkyy tossa vikassa kuvassa: Sunsilkin lämpösuoja, Garnierin BB-voide, Lumenen kulmakynä, Lumenen puuteri ja Garnierin kuoriva geeli :) tykänny oon hirveesti tossa kuorintageelistä, ei oo niinkään kovin "kuoriva" mitä yleensä oon tottunu muissa tuotteissa :) eli siis vähän hellempi ihoa kohtaan ja voi käyttää joka päivä.
Huomenna saatte varmaankin tyytyä vaan puhelinlaadullisiin kuviin, kameraa en nimittäin varmaankaan jaksa raahata sielä mukana :D sori. 
Ja nyt postausehdotuksia kehiin! Unelmapostaus on ainakin tulossa ja meikkipostausta tulee jos vaan mitenkään kerkiän! :)

Mua voi myös seurata Instagramissa ja Fhotoroomissa; sallamarjakaarina



torstai 18. lokakuuta 2012

Now and then when the stars shine, you meet somebody like you.











♥ Amarillo ♥ Tampere ♥ pesisjoukkue ♥ Hypnotisoija -leffa♥ Kihniö ♥ kaverit ♥ musiikki ♥ fiilistely ♥ viihteellä!!!!
- ei niin kiva torstai aamu! D:

Siinäpä listana mun maanantai-keskiviikko päivät. Maanantaina oltiin tosiaan siellä Tampereella joukkueen kanssa päättäreissä. Syötiin ekana hyvää ruokaa Amarillossa ja sitten mentiin kattoon Hypnotisoija -leffa. Se juoni oli aika sekava, että väkisinki piti aivoja käyttää kun sitä katto. Ahdistava se myöskin oli, mutta silti hirveen kiinnostava ja hyvä :) suosittelen tosi paljon sen kattomista! Tiistaina lähin Millalle Kihniöön yöks, käytiin siinä sitte pizzalla (MINÄ SÖIN :dDDDDDD) ja chillailtiin ja jutelliin kunnolla pitkästä aikaa :) eilen sitte olin vaan kylällä, tulin aika aikasin kotiin oli meinaan sen verran huono olo :DD! Tää päivä on menny oikeesti vaan siinä maates ku ei oo oikein saanu aikaseks mitään D: ratsastaan lähin tossa puoli kuuden aiois ja oli kyllä kivaa ratsastaa pitkästä aikaa! ♥ 

tiistai 16. lokakuuta 2012

the little award

Kiitos tästä haasteesta Iirikselle!:)

1. Each person tagged must post 11 things about themselves.
2. They must also answer the 11 questions the "tagger" has sent for them. 
3. They must also create 11 more questions to ask bloggers they have decided to tag.
4.They must then choose 11 bloggers with less than 200 followers and tag them in their post.
5. These lucky bloggers must be told.
6. There's no tag backs. 

11 things about me
1. Oon äänekäs, sosiaalinen ja oon helposti ärsytettävissä oleva ihminen. Mitäpä siittä enempää kertomaan :D
2. Tällä hetkellä mun elämä on ihan sekasin.. En tiedä yhtään mitään jatko-opiskelusta, koska asiat on mutkistunut.
3. Mulla on ikävä Janettee, Anua, Oonaa ja Millaa :( ♥
4. En osaa elää ilman musiikkia.
5. Haluan napakorun :( ja otan tatuoinnin kun täytän 18!
6. Rakastan urheilua.
7. Ystävät ja perhe on mulle tärkeintä maailmassa!
8. Mulla oli viime viikolla TET-viikko :)
9. Tykkään bilettämisestä :)
10. Oon koittanu tehdä videopostausta, mutta alan aina sönkkään jotain omaani :D
11. Joo ja nää mun ripsipidennykset on ihanat :)!!



11 questions from the tagger
1. Parhaat ystäväsi?
- Reetta, Jenna, Sarkku, Milla, Janette, Laura ja Iiris :)
2. Mitkä asiat tekevät sinut iloiseksi?
- Perhe, ystävät ja yleensäkkin iloiset asiat.
3. Mitä asiaa vihaat eniten maailmassa?
- Oivoi, vai että yhtä asiaa.. :D sanotaanko vaikka että paskanjauhantaa, sitä että toisten elämään puututaan tietämättä siitä mitään ja tuntematta ihmistä!


4. Millainen tyyli sinulla on mielestäsi?
- Varmaankin aika massa, mut kyllä mulla on niitä päiviä jolloin vaan pukeudun niinkuin ite vaan haluan, enkä välitä mitä muut musta ajattelee :D
5. Onko sinuun helppo tutustua?
- Kyllä, tykkään siitä kun saan tutustua uusiin ihmisiin.
6. Haastatko usein riitaa?
- En, en tykkää riitelemisestä.


7. Paha tapasi?
- SYÖN MUN KYNSINAUHOJA! :D ja kiroilen...
8. Millainen puhelin sinulla on ja oletko tyytyväinen siihen?
- Nokia Lumia 610, ihanjoo, välillä se on kyllä ihan TÄYS PASKA.
9. Paras katsomasi elokuva?
- Dear John, kaipaako esittelyjä. Paras leffa mitä maa päällään kantaa, koskettava ja ei ikinä tylsä.


10. Haave-ammattisi?
- Ammattiurheilija, fysioterapeutti ja lähihoitaja/sairaanhoitaja.
11. Mikä on paras festari/keikka missä olet käynyt?
- Blockfest 2012 varmaankin. Tosi hyvät esiintyjät ja kiva seura!

My 11 questions
1. Omistatko lemmikkejä? Jos omistat, mitä?
2. 5 suurinta unelmaasi?
3. Mitä harrastat?
4. Seurusteletko?
5. Uskotko rakkauteen ensisilmäyksellä?
6. Lempi vuodenaika?
7. Lempi tv-ohjelma(t)?
8. Lempi blogit?
9. Minkälaisesta musiikista pidät?
10. Haluaisitko vetää jotkut ajat takaisin ja elää uudelleen?
11. Ikävöitkö jotain/joitakin ihmisiä?

Haastan kaikki jotka tän jaksaa tehä :D



torstai 11. lokakuuta 2012

Mä herään unesta, kiitän kaikest pienestä. Hengitän ja rakastan niitä, jotka kulkee vierellä.




anu ♥







lauran lasit :) 

Mitäs mun viikkoon, no viikonloppu meni miten meni, lauantaina oltiin koko päivä Kristiinankaupungissa äitin, mummun, pikkuveljen ja pikkusiskon kanssa kattomas äitin lapsuudenystävää ja Anua ♥ päivä oli kiva ja nautin Anun kanssa olemisesta pitkästä aikaa kaikin siemauksin!
Illalla menin sitte Reettalle paljuileen, katottiin Nälkäpeli -leffa ja popsittiin karkkia ja naurettiin :) sunnuntaina jäinki sitten vielä toiseks yöks Kuivasjärvelle mummulaan ja sieltä sitten menin maanantaina kouluun.
Tiistaina kävin ottamas ripsipidennykset Kristiinalla Iiriksen kans, tykkään näistä ihan hirmu lujaa! ♥ 
Maanantaina oli säbäreenit, samoin keskiviikkona, jonka jälkeen lähdinki sitte isin kanssa Hämeenkyröön palaveriin. Onneks on vielä miettimisaikaa, mutta kyllä mä luulen että oon positiivisen päätökseni tehnyt :)

keskiviikko 3. lokakuuta 2012

you go talk to your friends, talk to my friends, talk to me.








Noniiin, eli asiat on jälleen hyvin ja koko hommasta en nyt ala sen enempää kertomaankaan. Tossa vähän syyskuvailua, ei kyllä mitään varhaimpia mutta pitäis kyllä tsempata vähän tonkin kanssa. Viikko on mennyt kavereitten kaa ja reeneissä. Fysiikkaa, historiaa ja matikkaaki mun PITÄIS lukee, mutta arvatenkin mulla kiinnostus kympissä :D historian korotuskokeet meinaan ens viikolla tulossa..!
Ostin muuten tänään hiusvärin ja puuterin, kuvaa huomenna. 
Meillä on muuten tää viikko tettiä, oon tuolla Rauhalan Palvekukeskuksessa ja on ollut tosi ihanaa siellä! ♥ en ees pysty kuvitteleen miten sieltä pystyy lähtemään perjantaina, on sielä vaan niin uskomattomia persoonia :)!!