torstai 27. syyskuuta 2012

keskiviikko 26. syyskuuta 2012

it's okay not to be okay. sometimes it's hard to follow your heart.



 





vesisade skopatytöt..


lenkkeilijät



Tosiaan viime postauksestakin on taas niin paljon aikaa. Multa pyydettiin unelmani -postausta ja sellasta postausta missä esittelen blogeja joita luen (kaikkia en tule postaukseen laittamaan, koska niitä on niin paljon, mutta laitan ne luen päivittäin).
Mitäs tässä nyt sitten kertois, tosiaan ei oo ollu ihan mitään parhaimpia nää kaks viimmesintä päivää.. Seinät kaatuu vaan yksinkertasesti päälle, tuntuu että ei jaksais enää. "Hymyile niin kukaan ei huomaa että suhun sattuu" totta..!
Reeneihin en tänään mennyt, menin nimittäin puhuun 7lk vanhempainiltaan oppilaskunnan hallituksesta.
Ainiin muuten viime vklp peleistä, lauantain turnaus Raholassa päätty molemmat häviöihin poikien kanssa KrP 7-2, RoPo 3-2, tehot 0+1. Tyttöjen turnaus sunnuntaina samassa paikassa, molemmat päätty häviöihin kanssa PirPi 12-2, Classic 4-2, tehot 0+0, eli ei kehumista. Ekan pelin pelasin pakkina, paikassa en ole viimeseen vuoteen pelannut, mutta hätätapaukses mut sitte sinne laitettiin, meijän vakipakilta, Mialta meni meinaan solisluu poikki lauantaina poikien pelissä.. Toisen pelin pääsinki jo hyökkääjäks, mutta joo sentteriks missä en sitte niin ikinä oo pelannu, mut kai se sitte ihan hyvin meni :) 
Huomenna toivepostausta unelmista.

sunnuntai 23. syyskuuta 2012

INFO

Jep juu, postausta ei oo viikonlopusta, kerron huomenna niistä ja yritänki keretä kuvaileen pihalle illalla :P pitäis myöskin vähän muokata ulkoasua, banneri luultavasti menee ainakin vaihtoon :)

keskiviikko 19. syyskuuta 2012

everytime i look into your eyes, i feel like i could stare in them for a lifetime.




tiistain asu;
huivi/ ginatricot
neulepaita/ ginatricot
takki/ stadium
farkut/ ginatricot
kengät/ skopunkten



Tosiaan, postausta ei oo tullu moneen päivään ja oi voi tätä inspistä.. Mulla ei oo mitään motia kuvata kamerallakaan, kun ei oo vie sitä kunnon putkee :( toi mun nykynen on suomeks sanottuna ihan PERSEESTÄ.
Viikko on menny taas reeneissä, reeneissä ja reeneissä. Lauantai ja sunnuntai menee molemmat Raholassa säbäturnauksis, eka poikien, sunnuntaina tyttöjen. 
Viime viikonlopusta jos kerron niin joo mulla oli tosi kivaa :) perjantaina pidettiin kivaa kavereitten kans, loppuilta ny oli vähä ei niin kivaa sitte :D lauantai aamuna heräsin Reettan kaa järkyttävään pääkipuun siinä seittemän ajois, no koita siinä ny nukkua vaikka kauhee väsyki oli. Lähettiin sitte Jennalle joskus ennen kymmentä, huviks vaan :D illalla meninki sitte aikasin kotiin omaan kullankultaiseen sänkyyn nukkumaan ja ihan sanoilla kuvattuna mä kaaduin sänkyyn ja sammuin kyllä niin heti kun oli kiva univaje. Ja aamulla puoli 11 lähettiin Ikaalisiin pronssipeliin, joka sitte hävittiin niukasti 2-1 kotareissa asti :s no mut ei aina voi voittaa ja hyvälle joukkueelle kyllä hävittiin! :) ens kausi on vielä ihan auki, kattoo nyt sitte vähä, että mihin pää kääntyy :)..
Koitan nyt vähän tsempata! 

keskiviikko 12. syyskuuta 2012

i remember tears streaming down your face, when i said i'll never let you go.



huppari/ Hollister
farkut/ ginatricot
converset (hyvin jalassa!! :D)/ spirit store 


Maanantain outfit siis kahessa ekassa kuvassa :)
Enempään en jaksa viikosta kertoa, kokeita, läksyjä ja PLÖÖÖÄÄÄH aamusin voisin aina vaan jäädä kotiin nukkuu :DD tänään oli taas reenit ja Reetta tulee yöks ♥
Huomenna onki vaan sellanen just chill -päivä Lauran kaa. Tehään yhelle kaverille parane pian -kortti ja sen semmosta :) viikonloppuna pronssipeli ja sitte likkojen kaa viihteelle!
Kaipailen postausehdotuksia ;((

maanantai 10. syyskuuta 2012

ask myself why, looking at the sky.






1. Talvitakki/ Vero Moda 49,95€
2. Farkut/ Vero Moda 16,95€
3. Neule/ ginatricot 19,95€
4. Huivi/ ginatricot 14,95€
5. Urheilutoppi/ ginatricot 14,95€
6. Toppi/ 9,98€ -50%, norm. 19,95€
7. Huppari/ Hollister 49€
8. Kiilakorot/ skopunkten 39,90€

Tosiaan tossa vähän Tampere ostoksia, laatu kusi ihan kuus nolla :DD näin mulla käy aina.. 
Tänään saapu mun uus rakkaus, Hollisterin huppari postissa ♥ puspus!
No mitäpä mä tänään tein, äikän kokeesta tuli 8-, luulin et olisin epäonnistunu siinä täysin, mut yllätyin positiivisesti ku sain sen kokeen käteen :) koulun jälkeen olin Lauran ja Mian kaa ja sit oliki jo tyttöjen reenit. Iskä (meijän joukkueen valmentaja) piti tänää yksilöharjotuksia ja kakkosvalkku veti siinä ekana alkulämpät yms fysiikkaharjotukset. Onnistuin ihan hyvin omasta mielestä. 
Huomenna eipä oo kai oikein mitään ohjelmassa, koitan kuvata teille vähä outfittiä aamulla! Siitä objektiivista, katon nyt vielä huomisen ja päätän sitten. Vein sen jo takasin myyjälle ja selittelin että kun ei sisällä automaatti tarkennusta, myyjä sitten tokasi että "kyllä siinä AF pitäis olla" jotenka huominen vielä katotaan :) 



© minä



ottakaa nää raudat jo pois ;(

keskiviikko 5. syyskuuta 2012

NEED A HELP





Tarttisin nyt nopeita vastauksia teiltä jotka tietää valokuvauksesta tai yleensäkki järkkäreistä jotain! Kanttaako mun ostaa tää sigma 28-70mm objektiivi? (Toivottavasti kirjotin oikein :D)
Saisin tälläsen hyvälaatusen, käytetyn putken siis 30€ ja oon koittanu kuvatakki tällä jo, ainoo huono puoli on se että tässä on vaihtoehtona vaan manuaalisuus(en tiiä kirjotinko tätä lausetta taaskaan oikein.. :D), eli automaattitarkennusta ei oo käytettävissä. Netistä oon just katellut tällästä täydellistä 28-70mm putkee, jotka maksaa siis sen 400-500€, sen takia tää olis ehkä hyvä, koska en kuitenkaan vie mikään ammattikuvaaja oo mikä tarttis sen 400€ objektiivin :D
Laitan teille vie pari kuvaa mitä oon tällä kuvaillut! VASTAUKSIA!! Jätin kuvat tarkotuksella vähän epätarkoiksi, mutta onhan toi vaikeeta ku automaattitarkennusta ei tossa ole..






sunnuntai 2. syyskuuta 2012

every little piece of my heart, it's still longing for us.

clothes
Kiilakorot sais olla mustat tai ruskeet, en tiiä vielä mutta skopunktenista lähen niitä hakeen! Punasta tai mustaa tai tollasta armeijanvihreetä talvitakkia lähen hakeen. Lisäks vie musta tai harmaa kaulahuivi.
Tosiaan tänään laitan luultavasti Hollisterille tilauksen meneen, huppari ja t-paita :) ens vklp Tampereelle vähä kattoon kavereita Reettan kanssa ja shoppaileen! Lähen siis ettiin unelmakenkiä, takkia ja jotain muutaki :DDD 
Tää päivä meni chillailles Iiriksen kans ♥ tanssittiin Just Dance 3:sen tahtiin ja katottiin Harry Potteria XD Ne leffat on oikeesti hyvii! 
Huomenna äikänkoe, toivottavasti menee hyvin ja sitte vie tyttöjen reenit :) innolla ootan tätä uutta säbäkautta pojissa ja tytöissä! 
Kuvia ei nyt multa heru, niitä nimittäin en oo ottanu, järkkärillä kuvaukseen puuttuu motivaatio ja Lumia siis huollossa(akku pasko), ja tolla nykysellä varapuhelimella ei voi kuvia ottaa kun muisti täynnä.. Saatte siis tyytyä tohon mun kollaasiin jossa on mun MUST -hankinnat ens vklp :)
Ihanaa jos aamulla olis kylmä niin siinä vaan vetäis ikiihanat UGGit jalkaan ja lähtis kouluun ♥ pus.
Oon rakastunu niin paljon Dead By Apriliin... ♥