maanantai 28. toukokuuta 2012

never thought i’d be so strong, but pieces of me break so easy

Heippa ihanat! ♥ 
Viikonloppu meni kivasti, näin paljon kavereita ja sunnuntaina sit tuli vie oltua ristiäisis, pikkusen nimeks tuli Paavo Akseli ♥ "Jos ei heilaa helluntaina, niin jono juhannuksena" ;) näinhän tää menee! :D
Koulus oli tänää tosi rentoo :) Tehtiin meijän trailerii kuvikselta ja yheltä alko bändi matinea (eli joku musiikkitapahtuma meijän koulussa :D). Huomenna kahella ekalla tunnilla on kuulemma jotain huumevalistusta. Onneks pian on se kesäloma!!!!! Oon oottanu niin paljon sitä päivää ku saan todistuksen käteen ja sitte 10vk loma! ♥ Tuntuu että tästä kesästä tulee maailman paras kesä ikinä :)
Mutta ei mulla muuta, nyt valehtelijoita viettelijöitä ja sen jälkeen ofc xoxo Gossip girl ;)


asu lauantaina
shortsit/ ONLY
paita/ lindex


ja sunnuntaitaa :)
shortsit/ ONLY
paita/ ginatricot








JEVGENI MALKIN <33333 oonko mä tosiaan ainut joka pitää tän "gorillan" ulkonäöstä? :D

perjantai 25. toukokuuta 2012

jos oot mukana ota paita pois, paita pois, just noooin

Postaustaukoo ollu taas vähän, mut ku ei oo ollu oikein mitään asiaa :( 
Tosiaanki tää päivä on ollu taas täynnä draamaa isolla d:llä! :D hesellä oltiin Tinjan, Lauran, Iiriksen, Ellan ja Idan kaa ja juttuhan lensi hyvin :)
Oltiin tosiaan tänään sie riparitapaamises, jotenki tuntuu että rippileiristä tulee niiiiin siistii! Paitsi että kun ei saa olla puhelimia viikkoon pistää vähän ärsyttään, mutta kaipa senki kestää! :)
Huomenna tosiaan meen tuomaroitteen likkojen peliin ja illalla suuntaan luultavasti kylälle chillaileen. Olispa mulla jo mopokortti!! Olis kaikki niin helppoo, mut ei väkisin :(
Sunnuntaina toisen serkun ristiäiset ja luultavasti seuraava postaus tulee vasta sillon :) 
Pitäkää kaikki kiva viikonloppu! ♥













all photos from weit

keskiviikko 23. toukokuuta 2012

haaste!




1. Nimeä 15 bloggaajaa.
2. Ilmoita heidän nimeämisestään heidän blogissaan.
3. Jaa 7 faktaa itsestäsi.
4. Kiitä bloggaajaa, joka nimesi sinut.
5. Lisää Versatile Blogger Award -kuva blogipostaukseen

Kiitos Jennille joka mut haasto!  
Haastan: JassunJennanMartinanLindanSandranJaninanNooranEmilianJasmininOonan, ja Millan :)


1. Rakastan urheilua yli kaiken. En ikinä pystyis kuvitteleen elämää ilman mitään urheilua!

2. Osaan olla ärsyttävä ämmä jos vaan haluan, jos jotkut ihmiset vituttaa mua niin näytän sen aika selvästi! :D

3.  Omnomnom kaikki mättö on ihanaa ♥ 

4.  Vihaan paskanjauhajia ja kaksnaamasia ihmisiä :) 

5. Isoimmat haaveet on urheilla joskus SM- tai MM-tasolla. Haluun myöskin ison talon, ihanan perheen ja kivan poikkiksen isona! :)

6.  Tällä hetkellä haluaisin pois Parkanosta ja lähtee johonki ulkomaille ja unohtaa kaikki huolet ja murheet!

7. Mulla on vähän parhaita ystäviä, mut mulla on ylipaljon kavereita.

sunnuntai 20. toukokuuta 2012

get ready there's a party tonight, we gonna dance so free Let's do it for the very first time

Viikonloppu meni tosi kivasti! Perjantaina lähettii heti koulun jälkeen Tuuriin, Keskiselle. Sieltä mukaan tuli korkeevyötäröiset farkut, itsarii, kuorintavoidetta, rippikengät, toiset mustat perus korkkarit ruusuilla XD ja sitte yks ihanuus paita! ♥ 
Sieltä kun kotiuduttiin käväsin nopeesti Jennalla ja sieltä menin kotiin periaattees suoraa nukkuun, koska aamulla oli lähtö Likkojen lenkille ;) 


Meijän bussi lähti täältä Parkanosta vartin yli 10, suuntana siis Pyynikin urheilukenttä. Likkojen lenkki on aika massatapahtuma, ja jotku menee sinne vaan chillaan, ryyppään ja kuunteleen hyviä artisteja + syömään matkalla lähimmistä kojuista kaikkee :D mä ja Reetta ei päädytty tähän valintaan, juostiin nimittäin 7,5km ja aikaa kulu reilu 40min ;) eli aika hyvin meiltä! Nim. Kohta 1kk juoksutaukolainen.. :D
Likkojen lenkissä on siis kaksi reittivaihtoehtoa, 2,3km tai 7,5km. Matkan voi kulkea joko kävellen tai juosten. Tänä vuonna esiintyjinä oli Lauri Tähkä, Hanna Pakarinen ja Ressu Redford & Jussi Rainio. Hanna Pakarista ja Ressua & Jussia ei katottu kokonaan, oltiin meinaan sillon käymäs mäkissä syömäs ja kattomas muutenkin kavereita :) ilma suosi meitä tosi hyvin!
Ennen lenkkiä on siis pieni alkujumppa, jonka jälkeen tapahtuu lähtölaskenta :D me mentiin ihan sekasin siinä jumpassa... Hävetti olla sie ihan kuutamolla ku muut tajus ne liikkeet :D
Lenkin jälkeen saadaan yllätyspussit jossa on jotain uutuustuotteita + ruokaa. Tänä vuonna broileripasta-ateria, alpron jogurtti, karjalanpiirakka ja voita. Vesipullo saadaan myöskin.
Matkalla oli yks taukopaikka (patukoita ja vettä) ja yks vesipaikka (vettä ja energiajuomaa).
Me käytettiin molemmat hyväks ja otettiin molemmista kaikkee :)
Ehkä maailman kivoin tunne oli se kun viimesellä 300metrillä ottaa spurtin ja ne jalat vaan kantaa!! Se oli ihan uskomatonta! 
Välillä oli siis kaikkia esittely kojuja josta sai ottaa jotain jos vaan halus :D matkalla kuulu myös ihan sairaan hyvää musiikkia, esim. tällä meijän 7,5km lenkillä yhessä autossa, joka siis meni meijän lenkin alusta loppuun tarkotuksena opastaa juoksijoita, oli 2 Suomen pelipaitoihin sommittautunutta tosi hyvännäköstä nuorta miestä ja ne soitti sielä JVG:stä Nicki Minaj:iin :):)
Kuolasin niitä kooveen poikia sie Pyynikillä ja sen ympäristössä... Omnomnom ♥
Suosittelen tätä tapahtumaa oikeesti kaikille!! IHAN H-U-I-P-P-U-A! Varmasti mennään ens vuonna uudestaan vähä isommalla porukalla :)


Eilinen oli aika sekava ilta, pääsin asemalle niin kävin vaan kotona ja lähin Sarkulle Millan kyyttis. Iltaan mahtu itseruskettavan laittoa, itkua, nälkää, huutoo ja oikeesti pelkoo! 
Mitäs te teitte viikonloppuna? Oliko muita Likkojen lenkkiläisiä? :)


syster :D

olipa pakko ikuistaa nääki..

tällä asulla mentiin :)


ihana kappale ♥

© minä

ostoksia eli
vero modan silkkitoppi/ 24.95€
mustat korkeevyötäröiset farkut pieces/ 23.95€
mustat nahkakorkkarit ruusuilla/ nahkapaikka, 39,90€

garnierin kuorintavoide/ 8,95€(?)
l'orealin itseruskettava/ 8,95€(?)
kuorintahanska/ 1,90€

reetta lenkin jälkeen ♥

minä lenkin jälkeen :D

saatiin lenkin jälkeen portilta poistuttaes ilmasia anna -lehtiä!

täs nää mun maailman parhaimmat lenkkarit ♥

vähä porukkakuvaa lenkin jälkee :D toi pyynikin kenttä oli ihan täynnä..

lavan vieres oli tää jättikokonen screeni!

hanna pakarinen harjotteli yhen biisin ajan lenkin jälkee, illemmalla esiinty ihan kunnolla :)

just chilling

"tää on tällänen söpöily"

eilisen illan asuu :)

torstai 17. toukokuuta 2012

All my friends ask me why I stay strong.

Heipparallaa! Täällä mä kotona chillailen gollegeshortseissa ja äidin vanhassa Levi'sin farkkupaidassa :) Äskön oli päässä color mask, saa aamulla sitte nähä auttoko yhtään mitään :) 
Viikko on menny ihan kivasti, maanantaina alko mun kesätyöt, pesiskoulun avustajana Elinan kans! Onhan toi ihan kivaa, saa nähdä miten ilosia ne lapset on kun onnistuu :) tiistai meni omissa reeneissä Ruovedellä, lyönti ei vaan kulkenu, se jäi vähän vituttaan. Keskiviikkona, eli eilen chillailin kotona ja olin kylillä kavereitten kans. Illalla, tai itseasias yöllä, katoin P.S. I love you -leffan varmaan sadannen kerran :D menin joskus 3 aikaan yöllä nukkuun ja aamulla nukuinki sikeesti siihen kahteen asti :D tänäänki oli siis pesiskoulun vetoo, sen jälkeen sain mun lyönnin kuntoon ja lähin ajeleen Sarkun kaa! 
IHANAA LEIJONAT, IHANAA! ♥ wou mikä fiilis oli sen pelin jälkeen!! Mutta joo eipä tässä muuta, huomenna koulun jälkeen lähetään tuuriin äitin, siskon ja mummun kanssa kattoon vähä rippikenkiä, lipastoja, kaikenmaailman mekkoja yms. Tulossa siis kiva päivä! ♥
Ainiin unohdin kertoo, maanantaina lähti tilaukseen siis ginatricotilta pinkit lökärit, tulis jo nopeesti... En jaksa oottaa enää!
Ja lisäks vielä, Valehtelevat viettelijät on jotain niin parasta! Ja samoin Gossip girlin uus tuokkari ♥





Sori tää kuvien vähäus, nyt ei vaan oo ollu aikaa kuvailla :D:D muistakaa noi nappulat tos alhaalla! Pari hyvää biisiä vie tähän loppuun ;)





sunnuntai 13. toukokuuta 2012

mutta mä tarvitsen sinut, laitan salaisen huoneen tyynyt.

Moi! Viikonlopusta selvitty taasen, pientä postaustaukoo on ollut, kun ei oo ollut oikein mitään kirjotettavaa. Perjantaina ajeltiin Reettan kans ympäri kylää sen mautolla, oli tosi kivaa! ♥ Eilen oltiin kavereitten kans muutenvaan chillailemas Ikaalisis :) nähtiin siis kavereita, Joonasta, Ramia yms. Tää päivä menikin äitienpäivän merkeissä, eilen väsäsin mummoille ja äitille levyt mikä sisälsi vähä kaikkee musiikkia :D laitan pari biisiä tonne loppuun sitte :) kuitenkin, ekana mentiin Kuivasjärvelle ja sieltä Kihniöön, näin Millaa pikasesti ja söin ihan liikaa! :D tuntuu siltä mun maha poksahtais ihan justiinsa. Päivän asustaki tulee kuvaa, ainiin värjäsin muuten hiukset viikolla. Ei nää nyt paljoo muuttunu kun päädyin tohon luonnollisiin väreihin taas, vaikka toinen olis ollu se platinium lightener :D 



neule/ h&m
pitsipaita/ ginatricot
bandeau/ ginatricot
farkkushortsit/ only
ballerinat/ nahkapaikka, tuuri
laukku/ nahkapaikka, tuuri




lopputulos :D



tiistai 8. toukokuuta 2012

tää on sulle tää biisi

Erikoisomistus mun speciaalille, hei söpöliini ;) tää on sulle tää biisi dididiid..
FIILISTELYYYYY, ulkona on ihana sää! ♥ kotiin tulin vähän aika sitte, samantien ulos lukeen lehtiä, kuunteleen musiikkia ja juomaan kahvia :) Miten kivaa! 
Eilinen meni illalla vaa ajelles, koulun jälkeen mentiin siis Sarkulle ja sit sieltä lähettiin kylille ajeleen :D viikonlopuks ei oo mitään erikoista, Ikaalista, Reettaa ja sellasta :)
ps. Huomasitteko, aloin ihan yhtäkkiä hetken mielijohteesta käyttään isoja alkukirjaimia!! :D oon ylpee ittestäni! Loppuun vie kuvat (kolmessa ekassa esiintyy siis se Idan antama pikkutakki) ja pari hyvää biisii ♥


Te ihanat, laittakaa mulle postausehdotuksia, myös anonyymit! ♥





eikö lepakko oo söpö eläin ;___; ♥ meillä puretaan kaks vanhaa ja turhaa varastoo ja sieltä löyty tää pikkunen :')






sunnuntai 6. toukokuuta 2012

when i look at you




vapun jälkeisestä viikosta pitäis siis kertoo!! :) koko viikkoon ja viikonloppuun sisältyis vaan kavereita ja reenaamista. perjantaina mentii tyttöjen kaa pitään kivaa yhteen puistoon, josta sitte lähettiin aika nopiaa pois.. :D oltiin ihan kuset housuissa ku mentiin sinne uudestaan, mut loppuilta meniki sitte ihan hyvin :) lähettiin veekun ja idan kaa idalle joskus yhentoista aikaan. 12 aikaan mä ja veekku lähettiin vielä kylille, ja sieltä veekun isälle vaa chillaileen :)) joskus puoli viiden aikaan kotiuduttiin idalle takaisin ja simahdittiin samantien! laitan tohon kuvia sitten :) sain idalta viikolla yhen tosi kivan pikkutakin :)) kuvaa siittä onki noissa kuvissa pikkasen :d 
eilen lähin idalta joskus 11 paikkeilla, ku äiti tule hakeen. tarkotuksena oli siis puoli kahen aikaan lähtee jämijärvelle mun pikkusiskon kummitädin 50v juhliin. mä en ite tykännyt olla sielä. ahdisti kokoajan se väen paljous, mua väsytti aivan sairaasti ja oli muutenki pitkälti paska olo jäljiltä perjantaista. mut juhlis oli hyvää ruokaa, ja näki sukulaisiaki :) näin ekaa kertaa mun yhet pikkuserkut! mut iltaa kohti tunnelma parani, ja onneks sie salis ei loppujenlopuks sitte enää ollu ees kylmä :)


veekku <3

iiris, mä ja veekku

tätä me popitettii :)))

 this pic from weit