sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

ryyppy




kiva biisi & paljon kuvia, siinä teille vähä matskuu mun tähän astisesta vappulomasta :) huomenna tulos tosi kivaa ja sieltä kuvia viimeistään keskiviikkona! pitäkää kiva loppu loma! ♥














torstai 26. huhtikuuta 2012

syypää sun hymyyn




okei en jaksa nyt pitkälti kertoo, viikko on ollu perseestä. väsyttäny aivan sairaasti, mua on ärsyttäny ja vituttanu aivan järkyttävän paljon. mut kuitenki tiivistetysti maanantaina oltiin koulun jälkee pelailees pesäpalloo lauran kaa, sitte tiistaina kanssa ja illalla oli vie peli D-tyttöjä vastaan, ja se oli aika tasasta. keskiviikkona oli sellanen hönäripäivä :) koulun jälkee sarkku tuli meille, lähettii yhtee puistoo mian, elinan ja reettan kaa ja sitte illalla menin reettalle yöks :) aamulla sitte sieltä linkalla kouluun jaja nyt sitte ollu vaan kotona mian ja reettan kaa ja vetämäs pikkusille reenejä. 
vappuna ei varmaan mitään erikoisempia, reeniä, kavereitten kaa, mummolaa ja sellasta :)




neule /kappahl
toppi /ginatricot
vyö /h&m
farkut /ginatricot
tossut /h&m


maanantai 23. huhtikuuta 2012

huonepostaus + muuta sepitystä

okei eli ekanakin kiiitos teille kaikille 61 lukijalle, jotka jaksaa aina vaan lukee mun lässynlässynlää sepostuksia täälä! :D ootte ihania ♥
mutta kuitenki, lupasin tehä sen huonepostauksen ku 60 menee rikki, ja niinhän se meniki :) varoitan: mulla on ihan kauheen ruma huone, älkää välittäkö :D oon jo kauan halunnu käydä ikeas kattomas mulle valkosia kaappeja yms, koska mulla menee järki tähän erivärisyys -teemaan mun huoneessa. tässä huoneessa oon asustanu varmaan kohta 3 vuotta ja vasta lauantaina(?) jaksetaan ehkä äitin kanssa raahautua sinne ikeaan katteleen niitä kalusteita, kun muutenkin pitäis vähä kämppää siistiä kun kerran rippijuhlatki ois kesällä :)




okei eli, ovesta sisään > eteinen ja eka ovi oikeelta ja sieltä avautuu tällänen värimölskä huone :D 



ja seuraavaks, heti oven oikeella puolen mun huoneessa on tällänen täpöten täynnä oleva kirjahylly(?) :D siis suomeks sanottuna toi hamstraa kaiken turhan sisäänsä, ja tää on siis lopputulos..


ja vasemmalla tällänen :) kyllä bieber on ihku..


vasemmalla kaapin jälkeen näyttää tällästä :) äitin ja iskän viina/juhla-astia -kaappi häälahja, jakkara, sukkalaatikko, sitte äitin cd -lipastot ja mun tollanen sekamörskä missä on kaikkee tarpeellista :) mm. meikit ja hiuslenkit yms..


vaatekaappi edestä :) sivussa mun pesismaila ja salibandy bag.


sitte sänky :)


sitte, sängyn sivussa on mulla tällänen "oma seinä" tänne kerään kaikkia kuvia, joihin sisältyy paljon muistoja :) esim toi mun oma kuva tuolla, on otettu Silja Serenade -laivalta syyslomalla jossa olin jennan kaa pitämäs kivaa :) julisteet on nyt sitä sun tätä mutta onpahan ainakin kuvaa siittä mitä tykkään kuunnella :))


sängyn vieres on sitte tällänen vihree "koulupöytä" :D joka mulla on käytös vaan tietokonepöytänä. ton pöydän oon ennen kesää aatellu maalata kokonaan valkoseks :)


sitte nää tositositosi vanhat lipastot, äiti jo kehu että nää lähtee ulos vie ennen rippijuhlia. haetaan mulle ikeasta uudet lipastot :) nää on ihan kauheen ruman väriset, ja jotenki ei niin oikean kokosen mun huoneeseen. radio ja yks kuva itestä, mummon ostama heppapatsas, kello ja toi isin ostama pieni korulipas kukoistelee siis tässä :D

sitte mulle yks tärkeimmistä esineistä mun huoneessa on tää lasihevonen, minkä kuva on tossa alapuolella. sain ton kummisedältä joskus kun täytin 7v(?) oon pitäny tästä niiin hyvää huolta. olin maailman onnellisin kun sain tän ja mikään ei voi korvata tätä!



ja totta tosiaan, vaatekaappi sisältäpäin, ou fuck. tää on siis niin täynnä että tänne ei oikeesti mahdu mun kaikki vaatteet :D suurin osa vaatteista oli ny pesussa, mut yleensä ne ajelehtii ton sukkalaatikon päällä yms jotain muuta :D


sitte vähä vie kuvaa itestä :)
hope so että kelpas, en oo mikään paras tekeen näitä, mutta lisää vois keksiskellä :) heittäkää kommenttia tohon kommenttiboksiin! 

sitte laitan eilisen illan kuvina! koska en jaksa alkaa selittään mitää turhaa.




haettiin isin kaa ärrältä kympillä 3kpl vuokralta poistettuja leffoja perjantaina :)

ootin parempaa, mutta nojaa musta ihan ok leffa :)

perjantai 20. huhtikuuta 2012

all you



heipäheei :) aattelin tulla infottaan, että kun toi 60 lukijaa menee rikki niin teen sitte luultavasti sen huonepostauksen ainaki! mut kuitenki mun ihanat h&m kangaskengät tuli postissa tänään ♥ huomenna kihniö big cityy millalle ja silleesti :) loppuun nää ihanat webbikuvat ja mitä muuta on mun viikkoon kuulunu :)








ihi kivat lehevaaat :))





keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

listan ykkönen



perus paskaa taas vaihteeks, sori siis kirjotustauko. on ollu taas vähä kaikkee. eilinen meni ruovedellä kuvauksis ja juoksulenkillä. näin siinä millaaki sitte :) tästä päivästä sen verran että jäi harmittaan ku äiti ei suostu ostaan mulle muka TAAS sitä hiusväriä, niin alan nyt sitte ite tekeen hommia esim. mummolas että hankin sitä rahaa. mut kuitenki sarkulle menin suoraa koulusta, tulin sieltä sit joskus puoli seittemän ja katoin vaa tv:tä, kävin saunas ja nyt oon dataillu :) huominen on vie ihan auki, ainaki mia tulee meille josain vaihees ja mennään vetää likoille reenejä. tilasin muuten toissapäivänä h&m:ltä tossut koska noi mun vanhat on oikeesti ihan lahoomis pisteessä :Dd




sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

roses theme



sori kauheesti postaustauosta, en taas viittiny turhia teille kirjotella.. mut siis joo eilen oli irenen synttäribileet, tykkäsin kauheesti olla sie vaikka mun kurkku oli aivan SAATANAN kipee! tänää lähettiin lauran kaa 2 junalla tampereelle, heti ekana käytiin ostamas mulle pikapikaa mustat perus legat (9,95€ ginatricot) ja suunnattii heti plevnaan lunastaan lippuja :) ku saatiin liput sinne titanic 3D esityksee mentiin syömään siperia -keskukseen johonki tosi hyvään pizzeriaan aivan jumalattoman hyvää pizzaa! sieltä tultiin sitte takasi plevnalle ostettiin kaikkee mahollista mättöö leffan ajaks :) ei hyvä jumala kuinka ihana se leffa oli.. jotenki kauheen ahdistava mut sitte taas niin surullinen ja ihana :( ♥.. oon vaan miettiny sen jälkeen että mitä ne ihmiset on joutunu kokeen sielä laivassa o: kuvia vie lopuks ja ihan loppuun pieni kertomus jonka kopsasin netalta sen fb tilasta, pisteet siis sulle netta ♥ 



älkää kysykö miks joku heitti just oikeesee aikaa sipsin meitä päin? :D

reetta ♥


mira, laura, iiris ja mia ♥



Varasit miehesi ja 7-vuotiaan poikasi kanssa matkan viimeisillä rahoillanne Amerikkaan tuon ajan suurimman laivan kanssa, tavoittelitte uutta elämää. 10.4.1912 nousitte laivaan toisen luokan kannelta. Olitte täynnä intoa koska tiesitte elämänne muuttuvan täysin, parempaan suuntaan. Päivät kuluivat laivalla ollessa. Tapasitte uusia ihmisiä, söitte teidän mielestä loistokkaita aterioita ja teillä oli jopa kannella tilaa kävellä - toisin kuin kolmannen luokan matkustajilla. Pieni poikasi osoitteli innoissaan merta kohti " Äiti, koska näemme Sen? " Hymähdät ja silität pienen poikasi päätä. " Malttia, rakas. " Sanot tälle ja suutelet hänen otsaansa.

14.4.1912 kello 23:40
Heräät siihen kun laiva tärisee ja sen rungosta kuuluu törmäyksen ääniä. Herätät nopeasti miehesi ja lapsesi. Olette hämillänne siitä, mitä on tapahtunut. Ette oikein osaa toimia tilanteen mukaan - ettehän te tiedä edes, mitä on tulossa. Päätätte pukea vaatteet päällenne.

15.4.1912 kello 00:50
Pääsette vihdoinkin kannelle ihmisjoukon keskelle. Ihmiset ovat paniikissa ja heidän keskuudessaan velloo epätoivoisuus. Matkallanne ylöspäin teille tultiin tyrkyttämään pelastusliivejä ettekä ymmärrä, miksi. Pian kuitenkin totuus valkenee teille. Uppoamattomaksi tituleerattu laiva on törmännyt jäävuoreen ja se on painumassa kiivasta vauhtia meren pohjaan eikä sitä voida estää. Kannella on kuitenkin sen verran ihmisiä että liikkuminen on miltei mahdotonta. Kuulette että ensimmäinen pelastusvene ollaan laskettu jo vesille.

15.4.1912 kello 01:18
Olette jo melkein luopuneet toivostanne päästä veneisiin. Näette kuitenkin että viimeisiä veneitä ollaan laskemassa vesille. Miehesi alkaa rynniä ihmisten läpi poika sylissään. Seuraat tätä parhaasi mukaan. Pääsette juuri lähtevän veneen luokse. tartut miehistönjäsentä hihasta ja anelet tätä ottamaan ainoan poikasi mukaan. " Ota hänet, poika on vasta seitsemän! " Itket hysteerisesti kun mies ei aluksi suostu tähän. Lopulta hän kuitenkin kaappaa pojan itselleen, antaa tämän veneessä olevalle naiselle. " Valitan mutta te ette mahdu enää veneeseen. " Tämä sanoo jälkeenpäin ja näyttää vesillelasku merkin. Kuulette kuinka poikanne huutaa teitä. Sydämenne murtuu ja alat itkemään.

15.4.1912 kello 02:06
Syleilette toisianne miehesi kanssa. Kyyneleet valuvat pitkin poskiasi. Ikäväksenne olette aivan laidan vieressä. Kun päästätte hetkeksi irti, joku hysteerinen ihminen tönäisee sinut hädissään reunan yli. Miehesi yrittää napata sinua mutta tämä päästää vahingossa irti - kylmyys on tehnyt tehtävänsä miehen paljaille käsille. Tiput hyiseen veteen. Kun pääsi palaa pinnalle, et voi ajatella mitän muuta kuin kylmyyttä. Alat hengittää nopeasti. Lamaannut etkä pysty liikkua. Kipu valtaa kehosi. Yrität kuitenkin ajatella nopeasti ja lähdet uimaan pois päin uppoavasta laivasta koska tiedät että sen imu veisi sinutkin mukanaan.

15.4.1912 kello 02:17
Laiva on kateknnut kahtia aikoja sitten. Nyt sen peräpää pomppii kohtisuorassa kohti taivasta samalla kun vesi täyttää sen. Muutaman minuutin taistelun jälkeen se alkaa vajota kohti syvyyksiä vieden loput ihmiset mennessään. Suljet silmäsi ja kuulet kuinka sadat ihmiset huutavat tuskissaan apua. Mutta kukaan ei kuule.

15.4.1912 kello 03:29
Huudot ovat vähentyneet, samoin ihmisten valitukset. Pidät kiinni laivasta irronneesta pöydästä. Et tunne enää jalkojasi, kylmyys on vienyt tunnon niistä. Hengityksesi on hidastunut ja hiuksesi jäätyneet jäähileiden peittämiksi. Ihosi on kuolonkalpea. Olet ollut vedessä yli tunnin, mutta et tiedä sitä itse koska olet menettänyt ajantajuntasi. Olet vain kuunnellut hiljaisuutta ja satunnaisia parkaisuja. Avaat silmäsi ja katsot ympärillesi. Näet vain mustan tyhjyyden joka avautuu ympärillesi. Pian alat hahmottamaan kuolleita ihmisiä. Useimpien kasvoilla on tuskallisia ilmeitä. Alat itkemään kun tiedät että miehesi vajosi laivan mukana. Tiedät kuitenkin, että poikasi on elossa. Ristit kohmeiset kätesi ja yrität rukoilla. Täriset kovin. Yrität rentouttaa lihaksesi mutta et pysty. Tiedät mikä on kohtalosi. Painat pääsi hitaasti pöydän päälle. Suljet silmäsi hitaasti, hengität vielä muutaman kerran ja sitten kohmetut paikoillesi. Et tunne enää kipua. Kun lihaksesi veltostuvat, ruumiisi irrottautuu kelluvasta pöydästä. Alat vajota kohti valtameren pohjaa. Jaat viimeisen lepopaikan aviomiehesi kanssa.
---------------------

Ensi yönä tulee kuluneeksi tasan sata vuotta siitä kun RMS Titanic törmäsi jäävuoreen. Tapahtuma johti laivan uppoamiseen. Se vei mukanaan syvyyksiin 1500 matkustajaa, rikkoen heidän unelmansa, tulevaisuutensa ja vieden heidän elämänsä. Monet ihmiset menettivät perheenjäseniään ja ystäviänsä tuona yönä. Tekstin luettuasi pidä hiljainen hetki kaikille Titanicin uhreille osoittaaksesi kunnioitusta heitä kohtaan. Nykyään Titanic makaa valtameren syvässä, pimeässä hoivassa muistuttaen yhä siitä kuinka kaiken voi menettää..