tiistai 22. marraskuuta 2011

cinema


teen nyt tämmösen perus pikapika postauksen! kuitenki koko päivä tullu kuunneltua skrillexiä , rakastan ♥ 
jaja aattelinpa tehdä tässä välissä sellasen "tulevat tapahtumat" postauksen :) elikkä siis perjantaina laura tulee vissiin meille yöksi =) tehään kaikkee kivvaa ♥ lauantaina naisten turnaukseen vaajakoskelle , nään sielä vissiin anttoa sunnuntai meneepi varmaanki vaa himbes ja katellen leffoja jne :--) 2pv mennäänpi vissiin äiti , sisko & mummo treelle osteleen vähä vaatteita & joululahjoja! sitte aaaah 3pv taas vaajakoskelle poikien kaa salibandystä! sitte sunnuntai menee varmaan vaa kotona ja pakaten :--) maanantaina monsp elävänä ♥ eniten ootan ehottomasti jvg:tä , ruudolfia & karrikoiraa ja sitte lauran kas mennään "festien" jälkeen mun kummisedälle yöks sinne treel :--) tiistaina sitte tullaa aamulla junalla himaa , äitillä on synttärit ja aattelin että ostasin sille maanantaina jonku ihanan hajuveden :Dd ku sille on kauheen vaikee löytää mitää .... jajaj sitte tollo 9.-11.12. pitäs mennä vissiin kattoo paranormal activity & aamunkoi 1 :') like! tosiaan pitäis sinne helsinkiin terhille itteni joskus hinata , mutta täytyy ny sitte hankkia joku vapaa vklp sille jutulle , tai sitte meen sillo uudenvuoden jälkee heti ekoina päivinä :--) ainii 6.1. mennää pesisporukan kas vähä pelailee hitterii joko tampereelle tai seinäjoelle ;) 


ainiin aattelin muuten tilata nää ihanat korot mun konfikseen kesäks pitää nytte vaan kattella noita kokoja liikkeistä ku netistä saa vaan kokoja 37 , 38. :):) h&m 24,95€
niin sitä vie että rippijuhlat on tosiaan 1.7. ♥ ja haluun ehdottomasti violetin olkaimettoman mekon tai sitte sellasen missä on vaan yks olkain tms. mut pitäis tosiaan käydä äireen kans kiertelemäs vähä noita kauppoja sillä silmällä. joo ollaan ajoissa :D:D ...




















all photos from weit

lauantai 19. marraskuuta 2011

dancar COTURO


heipsun :):) 
eilen oltii jennalla viettämäs tyttöjen iltaa ♥ oli kyllä tosi kivaa :--) syötiin vähä kaikkee mättöö & katottii se elokuu leffa. vaikka oonki nähny sen jo kerran mut onhan se ihan jees vaikken sitä kokonaan kattonukkaa :Dd mutta joo tänää aamulla heräsin ja lähettii äitin kaa kylälle , varattii mun konfikseen se kampaaja-aika ja ostin värjätyille hiuksille hoitoainetta , uuden lämpösuojan ja four reasonin kestovärin ice ice blondy ♥ sen jälkee lähettii sitte kihniöön millalle sarkun kans =) chillailtii sielä vaan jne :D:D milla kiharti mun hiusset ! huomenna olis sitte omaa turnausta tää parkanos salibandystä siiis ja voisin lukee vaikka enkkua ny. ei mulla muuta :Dd ainii muuten , tuli toive että teen postauksen siitä miten hoidan mun ihoa :-) laitan sen tonne loppuun.






9,90€


7,45€
niin ja ihoni hoitamiseen periaattees aika vähän aikaa , iltasin kun käyn suihkus pesen mun kasvot Garnierin PureActive ExfoBrusher jutulla , missä on se harjapää. musta se on ollu tosi jees ja tulee raikas olo sen käytön jälkeen. ja toinen mitä käytän joskus on Brevoxyl 40mg/g , sitä saa apteekista ja on oikeesti tarkotettu aknen hoitoon , mutta kun mulla ei sitä ole niin en käytä päivittäin , vaan ehkä kerran viikossa , riippuu mun ihon kunnosta. suosittelen sitä ehdottomasti ! bervoxyl auttaa ainaki mulla siinä että saan käyttää meikkivoidetta & puuteria ilman että mulla tulis joka viikko uusia näppylöitä kasvoihin.








tiistai 15. marraskuuta 2011

the one that got away


nopee pikapika postaus .... eli yöllä sain olla kusetuksen kohteena AGAIN !! :Dd
syötiin siis sarkun kas eilen teepussi puoliks ja tota pistettii siittä fb :) sitte yks ville soitti että sen kaverin serkku olis kuollu siihen että sen keuhkot kutistu ja ei saanu enää henkee ... uskottavaa. no mutta kuitenkin uskoin sen ja sitte aloin melkin poraan :D:D sitte se käski oksentaa ja ottaa buranaa että se myrkky ei olis vielä imeytyny XDXD itehä 1 aikaa yöllä työnnän sormia kurkkuu ja ku pääsen oksentamasta otin buranan , oon kyllä tyhymä !!!! sitte vähä sen jälkee ville soittaa 'tieks mitä ?' - 'kerro ihmees' - 'se oli täyttä kusetusta ! :D:D:D' - 'ei helevetti ... :D'
sellasta :d kertokaapa minkälaista videopostausta haluaisitte ? sellasta missä ite puhun vai valokuvat ja musiikki vai molemmat ?

maanantai 14. marraskuuta 2011

lose control


joo mulla on ollu tässä pienimuotoisia ongelmia ton musiikin päättämisen suhteen , eli jotta teille vähä valasis niin yleensä nää kappaleet kertoo mun tunteista just sillä hetkellä kun kirjotan ja yleensä samalla kuuntelen kappaletta että tulee mahdollisimman paljon tekstiä tähän sitte samalla. no tänää oltii koulussa taas se 6h , 8.50-14.50 .... ja pääsin taas ruotsilla istuun eteen ku puhuin matiaksen kans :(:( ilkeetä. argh jotenki ei jaksais enää innostaa mikää koulunkäynti. onneks kohta on joulu !! tässäki on nyt aivan pakko leijua mutta varmasti rakastun niihin aitoihin ja lämpösiin UGGeihin ♥ pus. objektia en aatellu joululahjaks pyytää ku viime jouluna tosiaan sain sen nikon d3100 joka oli sillo aika kallis ja tullu just melkeinpä markkinoille ... makso sen 5 ja puoli sataa € :Dd no juu. mutta tästä postauksesta olis tarkotus tulla vähä sellanen weit kuvajuttu , sielä on vain niiiin ihania kuvia ♥ ja koska en oo ite jaksannu tänää kuvailla ku missasin tosiaan tosi upeen näkösen kuunki kuvaamisen ku en ottanu kameraa mukaan lenkille .... pakko vielä ilmottaa että tosiaan tänää olin "reeneissä" , niissä ei vaan ollu valmentajia ku viimeks meni niin huonosti :Ddd no lähettii sieltä lauran kas joskus puoli viis ? lauottii ja syöteltii siellä jne. sitte laura tuli meille oltii koneella ja silleesti. sitte ku se lähti niin sarkku tuli tänne heitettii koiran kaa lenkki ja sen jälkee käytiin vähä ajelemas , ja haettii jenna ja käytettii sitä kaupas. saatiin muuten sarkun kaa ihan sika hyvä idea joka ei kyllä auttanu yhtää syötiin teepussi että saatais kuume mutta ei oikein auttanu :D:D:d ainakaa vielä ei oo vaikuttanu XD tuntuu ihan samalta ku ennen. oon muutenki yrittäny saada niin paljo kuumetartuntaa jennalta mut ei se oikein onnistu :( ehkä mulle on liian korkee vastustuskyky. illan suunnitelmat on justiinsa nyt mennä kattoon täykkärit ja sitte suihkuun :):) pitäkää kivat illat ♥


ihanat kynnet :'')
all photos from weit

torstai 10. marraskuuta 2011

viimeinen suudelma


no mitään muuta en vois sanoo ku kappale kertoo jo enemmän ku tuhat sanaa ....
vituttaa , väsyttää ja tuntuu että haluis vaan juosta jossain ja lähtee pakoon tätä paskaa maailmaa :):)
tää postaus on enemmänki sellanen kuvapostaus että heipsu ♥ ainiin sain sitte lopulta sen mun ed hardyn :p




©


©


©

©
blogger raiskasi laadun ♥

tiistai 8. marraskuuta 2011

adore you


heipsu , viikon tapahtumia pitäis kertoilla. nyt ei oo oikein ollu innostusta eikä ees kunnolla mitää kerrottavaa ja nyt kun löyty aikaaki niin nyt vois kertoilla :):)
eli keskiviikkona olin vaa kotona ku ei ollu pahemmin kyyttiä kihniöön naisten reeneihinkää ja istuttii vaa sarkun mautos jne :D:D sitte torstaina oli 99 likkojen vetäminen taas salibandystä :Dd se meni musta ihan hyvin mun ja mian osalta , tänä torstaina pitäis vetää yksin ku mia lähtee kemijärvelle :( kattoo ny mitä niitten lenkittämisestä tulee :D:D:D:D sittte perjantaina (OOOHLALALLALA oli kivaa) oli eka 1,5h reenit meni ihan sika hyvin ja sen jälkee nuortenilta , hevihevi joujou (Y) ja sitte JANINAN SYNTTÄRIBILEEEEET alkuillasta oli ihan sika kuivaa mut sitte se alko siittä sujuu , loppujen lopuks ne oli tosiaan sellaset itkupotkuraivari bileet kaikki huusi , poras ja hakkas sie toisiaan (ei sanan varsinaisessa merkitykses :Dd) no joo lähettii millan kaa käveleen äitee vastaan ku se oli tulos meitä hakeen sieltä , tosiaa lohnastin ite sie vajaa 1km sen kaa HAME PÄÄLLÄ JA KORKKARIT JALAS ja sellanen jumalaton sprite pullo kädes :D:D:D 1 aikaa yöllä oli kuulemma tullu poliisit janinalle kattoo että miten siel menee , ja niillä oli porukat jo kotona oli varmaa ollu vähä sellasella ilmeellä että O__________o :D:D kuokkijoita kävi jonku verran ja pisti ne tosiaa sen pääkytkimenki pois päältä ja kaikki vaan huusi siittä ja sitte mää meen säätää ja painan sen päälle :D:DD: no lauantaina klo 11.18 lähti juna tampereelle med milla neljän tunnin yöunilla XDXD no sie säädettii nähtiin jassee , kallee ja juusoo :):) oli ihan kivaa käytii syömäs american dineris BEN&JERRYÄ , mäkis euron juustoo :D:D ja subis 15cm subit :p:p no kokonaisuus oli ihan jees illalla milla tuli toiseks yöks ja seuraavana päivänä lähettii seittemän tunnin yöunilla kaukajärvelle naisten turnaukseen :Dd sain ihan kivasti peliaikaa ykkösketjus ja peli meni muutenki tosi mukavasti :):) illalla oli armoton vitutus että kattelin vaa bb jaksoja ja porasin ja raivosin. väsytti ihan sairaaaasti. no menin nukkuu vähä ennen klo 22 ja heräsin aamulla innoissani kouluuuun :D:D:D omat poikien reenit oli ihan paskaa ........... valmentajat lähti vittuu ku ei ketää kuulemma kiinnostanu ku pojat vaa leikki sie eikä kuunnellu ohjeenantoo :d ihanaa. käytiin sitte ajelemas 5 päällä sarkun mautolla mää laura ville jenna ja sarkku. eheheheh oli kylä niin hauskaa. loppuillan datasin söin jne :D:D tänää kattoo c-ikästen hokipoikien harkkapelii jäähallille heipsu.