maanantai 24. lokakuuta 2011

what you want


mitähän sitä tänään kertois ? no vaikka sitä että oli reenit ja sain mun myöhästyneen synttärilahjan lauralta :):) pus oot ihana ♥ mutta joo oli reenit ja sen jälkeen kävelin pois , vein koiraa ja olin iiriksen kaa ;) olispa jo VKLP , olis niin kivaa :---) ♥ milla tulee varmaan meille yöks perjantaista lauantaihi ja lauantaina mennään tampereelle vähä shopping ja sillee :p huomenna olis vähä niinku riparialotus !!! aattelin että siskon ja isin pesisleiristä huolimatta meen 2. riparille jolloin mun konffis on 1.7. justiinsa ku isi ja sisko lähtee varkauteen leirille. mut hyvä on se että ne pääse konffiksee & juhlii mut ne ei vaan tuu siivoon. yes mom , i clean up everything .... almost. mutta nyt meen kattoon BB , heipsu ♥ pistän muuten tohon äänestyksen minkälaisia postauksia haluatte ! äänestäkää :)


ps , kiitos lukijat ♥ en ois ikinä uskonu että saisin ees yli 5 lukijaa ja nyt niitä on 10 :)

sunnuntai 16. lokakuuta 2011

ei kelpaa


HEIIII
ihihi me mennää jennankaa huomenna ruotsii !!!!!1 kivaa ♥ ja ööö eli perjantaina oli semmoset kivat 3h salibandyä , omat reenit neljältä jokka kesti puoli kuutee ja sitte vie naisten puoli ysistä kymmenee (y) aika kivaa :):) 
eilen  teemu oli meillä kokopv ja illalla menin sitte iirikselle ja tehtii kaikkee kivaa :):) olin joskus 10 kotona katoin bb ja menin nukkuu. tänää koko pv ollu hämeenkyrös salibandy turnaukses naisista ja sain yhen kaksminuuttisen , becauseee se yks oli vammanen ja menin ajelee sen :D:dd ja sitte ööö tulin kotio ja ny jenna on meillä <3 syödää sipsiä , filipinosta ja juodaa sinkkivettä :D:D:D: ja kohta mennään saunaa ja sitte varmaa johki ulos tms :------) ei muutaku että ihanaa 3pv ilman mua ja seuraava postaus tuleeki sitte vasta keskiviikkona ja sillo kerron kuinka ihanaa meillä sie oli ja mitä ostin. HEIPSU

torstai 13. lokakuuta 2011

coconut tree


ihanaa iltapäivää rakkaat blogin lukijat ja seuraajat :):)
tänään taas vähä säädin tuola koulussa ja 12 tunnilla oltii bilsasta josaki mettäs ettimäs kasveja ja siinä touhussa unohdin mun hammaslääkärin !! hallelujah. no menin sinne sitte lopulta 30min myöhästymisen jälkee. puudutus kitalakeen ei enää ees tuntunu niin pahalta ku esim. sielä leikkauksessa. oikeestaan siihen tottuu. no hammaslääkärin jälkee kello oli kaks ja lähin kälppii koululle kävin siinä ärrällä ja ostin pätkis pussin :d ku olin siinä kirjaston kohas niin yks mikko meijän maa ja mettiksen ryhmästä tuli mua vastaan sillee 'MOOI me sitte päästiin jo että ei enää tartte koululle mennä :Dd' olin vaan siinä pätkikset suus sillee 'jaa kiva :Dd' no kuiteski menin koululle oottaa sarkkua ja lähettii sitte kylälle mää ipuli ja sarkku. oltii sie vähän aikaa ja nyt tulin kotio :):) ottelin täs kuvia , kuuntelin musiikkia ja päivitin vähä mun kasvioo mikä pitää tehä bilsalle. niin ja puhuin teemulle !!1 pian teen läksyt , syön ja sitte lähen valmentaa 99 tyttöjä salibandystä ja sen jälkeen oon iiriksen kaa. pitäkää kiva ilta :---) xoxo SALLA.


värjäsin eilen hiukset ja nää on ihanat ♥ !!



© minä
© minä
weit